avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eu - angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eu - angajator

Buna Ziua!

Este legal ca eu, angajator, sa recomand unui angajat sa isi dea demisia sau sa isi caute un nou loc de munca? Fara sa-l oblig, ci doar sa recomand.

Ideea este urmatoarea:
Angajatul nu are abateri disciplinare de nici un fel. Isi atinge targetul, dar nu este independent in munca sa. Cere tot timpul ajutor de la colegi. Nu se simte bine la locul de munca si mi-e teama ca ii va afecta sanatatea. Nu e o problema disciplinara, ci mai mult de compatibilitate, de potrivire.

Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 29 Martie 2019
Legea nu prevede nici ca recomandare ,nici ca obligativitate situatia expusa de dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea unui target elagheorghe elagheorghe Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la target-urile stabilite de angajator. Daca eu ca angajat nu am semnat nimic referitor la un target, nu este ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire target laura-jurist laura-jurist buna ziua in cazul in care un angajat nu isis indeplineste targetul asumat, poate fi vorba despre o abatere disciplinara, in sensul indeplinirii defectuoase ... (vezi toată discuția)
Angajatorul mă obligă să-mi dau demisia fără preaviz, din cauza unei sesizări neîntemeiate. cum mă pot apăra? Alina1914 Alina1914 O colega cu care nu am avut relatie de prietenie si care se simte lezata de acest lucru, a sesizat conducerii faptul ca eu o deranjez cu glumele mele si ca ea ... (vezi toată discuția)