avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... stagiu potențial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

stagiu potențial

Buna ziua,As dorii sa stiu daca se Mai acorda stagiu potential la pensia de invaliditate in situatia in care am vechime de 35 ani lucrati si 5 ani acordati ptr gr 1.Normal ar trebui sa ies la pensie la 57 ani si 6 luni, Dar, ies la pensie de boala la 56 de ani
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:21, 29 Martie 2019
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum pensie invaliditate , procedura de incheiere a contractului de munca intre data deciziei medicale si data deciziei de pensionare.ce trebuie facut de catre angajat? Aneluta Aneluta In mai putin de o luna urmeaza sa ies la pensie de invaliditate.Am vechime de 40 de ani si 26 de zile la data pensionarii astfel:23 ani conditii normale,10 ... (vezi toată discuția)
Dupa noua lege , pensia de invaliditate difera in fct doar de grad ? sym73 sym73 am 40 de ani si o decizie medicala ptr pensie de invaliditate de gr 3 depusa azi la casa de pensii.Intrebarile mele sunt urmatoarele -daca am terminat ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)