Alin Eduard a scris:
Partea confuza, este ca tabloul asociatiei indica la numele parintilor mei cifra 4 - adeca, 4 persoane locuiesc acolo.
Am citit dar din ce explicati nu am vazut nici o legatura intre numarul de persoane trecut pe lista de plata si numarul cainilor si pisicilor din casa.
Poate ati dedus dv, sau ati intrebat administratorul dar noua nu ne-ati spus ce explicatie va dat cu privire la numarul de persoane trecut la plata. Apoi vedeti ca nu exista "sef de scara".
La asociatie trebuie sa aveti presedinte, comitet executiv pe care-i alegeti dv. Daca-i alegeti dintre "tovarasi", asa cum spuneti ca-i al dv , asa-i aveti.
Presedintele si comitetul angajeaza administrator, casier, femei de servici, etc.
Faceti o sesizare catre presedintele asociatiei in care explicati ca la dv in apartament locuiesc ( au locuit) doar 2 persoane. Aratati ca, in mod gresit au fost trecute in lista 4 persoane.
Dati-ne si noua raspunsul presedintelui asociatiei si ne mai lamurim impreuna cu dv. Raspunsul scris al presedintelui va poate folosi si intr-o actiune in recalcularea cotelor. Dar e posibil sa va aduca la cunostinta hotararea adunarii generale prin care s-a hotarat sa se trea ca si cainii la intretinere si hotararea poate fi legala daca nu a contestat-o nimeni in 45 de zile. In acest caz ramane sa cereti anularea aceste hotarari la urmatoarea adunare generala, la care sa participati si sa-i determinati pe participanti sa anuleze prin vot aceasta hotarare.
Va astepatm cu noutati.