avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita copil

Bună ziua.As dori sa stiu daca se poate modifica in instanta programul de vizita pt copil minor,ținând cont că domiciliul il are la mama ,iar tatăl il vede primul si ultimul weekend din luna.Dorinta tatălui este de a lua copilul inca 2 zile pe saptamana ,deoarece timpul petrecut cu copilul este foarte scurt.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 7 Aprilie 2019
Daca ce a zis userul este corect și are o relație buna cu copilul atunci va obține un program mai amplu. Nu reușește la fond reușește sigur la apel.
Programul copilului ar trebui sa pună pe primul loc legătură cu părintele cu care nu locuiește dacă relația e una buna.
Ma îndoiesc ca într-o săptămână nu se pot găsi 2 ore pe care copilul sa le petreacă cu tatăl sau o noapte în plus chiar.
Daca nu dovedesti schimbarea situatiei e foarte posibil sa nu obtineti schimbarea programului.
Copilul a crescut, are nevoie de atenție sporita și de o relație puternica cu tatăl. Aduceți certificatul de naștere, vorbiți cu un psiholog și gata.
Situația s-a schimbat, nevoile afective ale copilului au crescut. Nu e unicul copil de pe pământ care nu creste.
Aveti dreptate.relatia cu copilul este destul de buna ,iar copilul este foarte atasat de tata .Din pacate timpul petrecut de cei doi e foarte scurt,iar mama nu este deacord cu mai mult.

When a scris:

Daca ce a zis userul este corect și are o relație buna cu copilul atunci va obține un program mai amplu. Nu reușește la fond reușește sigur la apel.
Programul copilului ar trebui sa pună pe primul loc legătură cu părintele cu care nu locuiește dacă relația e una buna.
Ma îndoiesc ca într-o săptămână nu se pot găsi 2 ore pe care copilul sa le petreacă cu tatăl sau o noapte în plus chiar.

Mie sincer nu mi se pare normal ca tatăl sa isi vada copilul dupa un anumit program.Eu cred ca ambii părinți au drepturi egale asupra copilului ,mai ales ca nu a fost vorba de violență in familie.Si eu imi cresc singură copilul,si cu toate astea fostul soț il poate vedea cand dorește...si in timpul școlii, si in weekend,si in vacante..oricand.Pt binele copilului nu am vrut program,cu toate că fostul are un comportament nu prea civilizat fata de mine.Daca isi iubeste copilul,restul nu mai contează.

Alte discuții în legătură

Vrem să divorțăm la notar dar nu ne înțelegem asupra programului copilului (o săptămână la tata, una la mama). cum se poate stabili un program de vizită cu stabilitate pentru copil? adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, va rog sa m-a ajutați cu o lămurire la următoarele întrebări. Urmează sa divortez iar decizia comuna este sa facem acest lucru la notar. ... (vezi toată discuția)
Contact minor cu toate rudele de gradul 1 etc... Ecaterinaa Ecaterinaa Buna seara, La acordarea dreptului de vizita parintelui necustodian, cum apreciaza instanta dreptul copilului de a avea contact cu toate rudele de gradul 1 ... (vezi toată discuția)
Program copil minor. fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. ... Myth2016 Myth2016 Program copil minor. Fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. Acum 2 ani și jumătate, mama fetiței pleacă de acasă fără fetiță. Ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)