avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare înființare SRL de către un cetățean ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare înființare SRL de către un cetățean străin rezident în Romania

Bună ziua.As dori sa știu care sunt actele necesare înființarii unei SRL neplatitoare de TVA,de către un cetățean străin rezident în Romania.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: , 09:30, 16 Aprilie 2019
Buna ziua,
In vederea infiintarii unui S.R.L. cu 1 asociat cetatean strain sunt necesare urmatoarele documente:

copie pasaport/ buletin asociat;
3-5 variante de denumire pentru viitoarea dumneavoastra societate;
codurile CAEN pe care doriti sa le desfasurati, din care un cod trebuie sa reprezinte activitatea principala/ lista activitatilor dorite. Codurile le puteti alege impreuna cu un consultant
dovada sediului social (contract de inchiriere, vanzare-cumparare, act de proprietate, etc + copii C.I proprietari), daca sediul e la dvs; Sau gazdurie sediu social pe cabinet de avocat.
acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari, daca sediul va fi la apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ContSters159916 ContSters159916 Pentru un cetatean strain ce acte sunt necesare sa deschida o firma? (vezi toată discuția)
Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)