avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de nume

Bună ziua, am o întrebare în legătură cu schimbarea numelui. În curând voi împlini vârsta de 18 ani, și voi putea să îmi schimb numele în mod legal, reprezentând o dorință veche. Cu toate acestea, motivul pentru care doresc să îmi schimb numele nu coincide cu motivele considerate întemeiate din punct de vedere legal, dorind să îmi schimb numele pentru a căpăta un înțeles mai internațional. Pe lângă acest fapt, numele meu actual nu îmi este pe plac. Care sunt șansele ca schimbarea mea de nume să fie aprobată?
Ultima modificare: Duminică, 31 Martie 2019
AustinQuinlivan, utilizator
Cel mai recent răspuns: emiliavioleta , utilizator 01:31, 20 Martie 2020
Ai reusit?

AustinQuinlivan a scris:

Bună ziua, am o întrebare în legătură cu schimbarea numelui. În curând voi împlini vârsta de 18 ani, și voi putea să îmi schimb numele în mod legal, reprezentând o dorință veche. Cu toate acestea, motivul pentru care doresc să îmi schimb numele nu coincide cu motivele considerate întemeiate din punct de vedere legal, dorind să îmi schimb numele pentru a căpăta un înțeles mai internațional. Pe lângă acest fapt, numele meu actual nu îmi este pe plac. Care sunt șansele ca schimbarea mea de nume să fie aprobată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie catalin_adam_25 catalin_adam_25 Buna ziua, As dori sa va intreb daca este posibila schimbarea numelui meu de familie pe cale administrativa daca acest lucru este dorit de un alt membru al ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara amyamely amyamely Doresc sa stiu care sunt prevederile care reglementeaza schimbarea numelui unui minor rezultat din casatoria anterioara, situatia fiind urmatoarea: Sunt ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie newmanq newmanq Nu stiu daca postez in categoria corecta dar nu am gasit una mai potrivita decat aceasta. Am o intrebare, pot sa imi schimb numele de familie pe care la purtat ... (vezi toată discuția)