avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen punere in aplicare sentinta judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen punere in aplicare sentinta judecatoreasca

Buna ziua. In situatia in care am castigat un proces (intre mine si o banca din Romania) aflat pe rol la o Curte de Apel , care este termenul de punere in executare a sentintei, deci in cat timp voi beneficia de sumele castigate? Mentionez ca sentinta este definitiva, s-a redactat si este accesibila de site-ul Infodosar ( am intrat cu parola si am listat sentinta).
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
micmaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:05, 1 Aprilie 2019
Buna ziua. Legalizati hotararea si incercati o discutie cu banca...Nu doreste asta..apelati la executor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa maria1956 maria1956 Buna ziua, la Curtea de Apel Bucuresti am castigat recursul si trebuie ca sentinta sa fie legalizata si ivestita cu formula executorie va rugam sa ne spuneti ... (vezi toată discuția)
Executare silita- litigiu cu angajatorul familistu familistu În 2012 noiembrie am câștigat la Curtea de apel Timișoara un proces cu angajatorul, în speță primăria. Trebuie sa mi se restituie ... (vezi toată discuția)
Cand devine executorie o sentinta?.... arhontele arhontele La data la care a fost pronuntata solutia in sedinta Tribunalului?Sau la data la care sentita ajunge prin posta la angajator? (vezi toată discuția)