avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel la hotarare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel la hotarare divort

Buna ziua,

In cazul unui hotarari judecatoresti pe un proces de divort, la care s-a facut deja recurs la Tribunal, se poate face apel la instanta superioada si in ce termen?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:08, 2 Aprilie 2019
Mai mult ca sigur este invers,calea de atac este apelul împotriva hotărârii pronunțate la fond în dosarul de divort,recursul nefiind prevazut de lege ca si cale de atac în situația dvs.
Impotriva sentintei de divort pronuntata in fond de judecatorie se poate declara doar calea de atac a apelului, instanta competenta fiind tribunalul. Nu aveti deschisa si calea de atac a recursului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare apel inainte de comunicarea hotararii ContSters148939 ContSters148939 Am inteles ca pot declara apel improtriva incheierii sedintei din data X, intr-un dosar pentru stabilirea programului de vizitare a unui copil, precizand ca ... (vezi toată discuția)
Instantele de judecata si ordinea acestora hopeless1 hopeless1 as dori sa fiu si eu lamurita cu acest aspect va rog frumos. am cam inteles dar lamurita tot nu sunt. stiu ca sunt trei instante care ar trebui sa judece un ... (vezi toată discuția)
Diferenta apel si rcurs sperantagabi sperantagabi care este diferenta intre apel si recurs,unde se judeca apelul de cine ,si unde se judca rtecursul si cine il judeca ,cdica tot acael judecator Va multumesc! (vezi toată discuția)