avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de somaj intr-un judet in care lucrez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de somaj intr-un judet in care lucrez dar nu pot dovedi domiciliu?

Buna ziua,

Domiciliul meu stabil este in judetul Braila dar de 1 an lucrez in judetul Sibiu. Cand m-am angajat aveam o viza de flotant, mentionata evident in contractul de munca. Intre timp viza mea a expirat, proprietarul unde locuiesc nu ma mai poate ajuta cu prelungirea ei iar firma unde lucrez isi inceteaza activitatea prin concediere colectiva.
Intrebarea mea este: daca nu mai pot dovedi domiciliul in Sibiu, in momentul incetarii contractului pot beneficia de indemnizatie de somaj in acest judet?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:57, 22 Noiembrie 2009
Dosarul cu actele pentru indemnizatie de somaj se depune la Agentia de Somaj din localitatea sau judetul in care aveti domiciliul sau resedinta (inscrisa in actul de identitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Informatii despre somaj EvaG EvaG Buna ziua Anul trecut pe 2 iulie m-am intors la lucru cu 2 luni mai devreme din concediul pentru cresterea copilului la program de 8 ore. Din 20 iulie mi-am ... (vezi toată discuția)
dosar indemnizatie crestere copil georgianaa georgianaa Buna ziua. Am domiciliul din buletin in judetul Arges, dar locuiesc momentan in Braila. Ca sa pot depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil in Braila ... (vezi toată discuția)