avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... GetBackRecovey amenintari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

GetBackRecovey amenintari

As dori sa intreb daca firma GetBack Recovery are vreun drept legal sa ma dea in judecata pentru un contract care l-am facut la orange in 2015 si nu l-am platit, iar orange a vandut catre firma respectiva creantele. Nu am fost instiintat, nu am primit nimic de la ei, din 2015 pana acum 2 zile, un email in care ma ameninta ca daca nu platesc in 48 de ore, ma dau in judecata. Nu am semnat nimic cu firma respectiva, ce se poate intampla in cazul de fata?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 07:55, 2 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil nu se va intampla nimic va vor stresa doar cu amenințări,notificări ,în speranța ca o sa vedeti si semnati un angajament de plata.
Buna dimineata. Legal la 3 ani de la ultima plata voluntara se prescrie, dar asta nu ii impiedica sa va sicaneze, sa obtina ordin de executare silita, trebuie sa atacati in instanta aceste titluri executorii ca sa terminati 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa de a castiga in instanta ? ContSters450362 ContSters450362 Sunt data in tribunal de o luna,de catre o firma de recuperare a companiei Orange , care imi cer despagubiri de 4500 lei pt incetarea si neplata contractului ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie orange DaniaSimb DaniaSimb Buna ziua. Am inteles ca singura modalitate de a scapa de cei de la Getback Recovery este sa ii informez, pe cale legală, ca datoria s-a prescris, ... (vezi toată discuția)
Grtback recovery Daniellljja Daniellljja Buna ziua, am primit și eu un plic de la un birou de judecători executori silite, prin care ma anunța ca la dosarul din Septembrie 2017, de care eu nu știu ... (vezi toată discuția)