Salut. In data de 16.11.2018 am savarsit un accident in urma caruia mi-a fost suspendat permisul 90 de zile. Am avut dovada pana in data de 01.12.2019 iar de atunci nu am prelungit acea dovata pentru a putea revendica mai repede permisul. Itrebarea mea este: Unde pot merge pentru a prelungii acea dovada? Tin sa mentionez ca sunt din Ilfov.
A fost un accident soldat cu ranire de persoane. Cei de la politie mi-au spus ca nimeni nu a depus plangere, nu a fost nimeni ranit si ca imi pot lua dovada de circulatie pana la inchiderea dosarului deoarece este la parchet pentru finalizare. Nu mi-a oferit o "garantie" in cat timp va fi gata de la parchet. Dar m-ar interesa unde as putea merge pentru prelungine. Multumesc frumos pentru interes! :)
Accident
JosefC
buna seara.Revin cu (inca) o intrebare.Recent, un prieten de\'al meu, a cauzat un accident soldat cu \\"victima\\"...fara nevoie de ingrijiri medicale, fara ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada
danadinu49
In data de 25.08.2010 am avut un accident pe raza orasului Voluntari, nu am acordat prioritate unui autoturism si accidentul s-a soldat cu 2 raniti usor. Am ... (vezi toată discuția)