avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... \"Valabilitate\" hotare de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

"Valabilitate" hotare de divort

Buna ziua,

Am incheiat procesul de divort la sfarsitul lunii ianuarie 2019, si inca nu am primit acasa de la judecatorie hotarea de divort, Vroiam sa va intreb de cand este " valabila " aceasta hotarare? de cand s-a pronuntat sau...ideea este ca fostul sot nu a achitat inca pensia alimentara, fiului nostru....Nu stiu cum sa procedez, dupa cat timp il pot da in judecata pentru neplata?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: danaly03 , utilizator 10:33, 5 Aprilie 2019
Dupa ce vi se comunica hotararea, o puteti legaliza si pune in executare prin mijlocirea unui executor judecatoresc.
Puteti formula si o cerere de urgentare a redactarii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara adrianaadriana adrianaadriana buna ziua, in 2007 cand am divortat a fost stabilita de catre instanta o pensie alimentara de 500 ron pt fiul meu , fostul sot a platit aceasta suma timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort neredactata anna0_6 anna0_6 Buna ziua!sunt in divort de aproape un an si sa luat hotarerea judecatoreasca de o luna si inca nu sa redactat,problema este ca eu trebuie sa nasc la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara VEGA76 VEGA76 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi . In urma cu 2 luni si jumatate , s-a termitat divortul dintre mine si fostul meu sot , iar hotararea nu ... (vezi toată discuția)