avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Bucuresti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Bucuresti

Am mers sa iau un prieten de la o clinica particulara, proaspat operat si am gasit pe masina instiintare ca am decplatit o amenda de 500 lei si 3 puncte penalizare de la politia locala. E in regula?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:26, 2 Aprilie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sa fie în regula? Sau în neregula? Deocamdată nu ați fost sancționată, pentru ca nu vi s-a înmânat sau comunicat un PV de contravenție. E doar o înștiințare, veți vedea dacă vi se trimite acasă acel PV de contravenție, ce pare a fi pentru staționare neregulamentara. Dacă nu sunteți de acord cu ce va fi scris în procesul verbal de contravenție, îl puteți contesta în instanta. Citiți OG2 /2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puncte auto catalinamirela catalinamirela Buna ziua! In urma cu 17 zile mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru depasire pe linie continua. Am depus contestetie deoarece singura iesire din ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala balang balang Buna ziua, Am primit o comunicare in parbrizul masinii pentru parcarea masinii. Ideea este ca data trecuta in acea comunicare in care masina a fost parcata ... (vezi toată discuția)
Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta ... Ein Mann Ein Mann Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta si dupa plata amenzii? In comunicare se mentioneaza ca fapta se sanctioneaza cu 435 lei si 2 ... (vezi toată discuția)