Eu nu am primit acasa absolut nimic. Am aflat de la poliție ca au trimis acasa cu confirmare de primire dar nu a fost nimeni acasă. Mentionez ca nu am parasit tara si ca locuiesc la sat, acolo unde te gaseste imediat poșta sau cine te cauta.
Va multumesc pentru informatii!
latka a scris:
Au trimis plic cu instiintare prin posta cu confirmare de primire? Vi s-a trimis dupa aceea PV de sanctionare ? Exista proces verbal cu martor prin care sa se ateste ca la adresa dvs a fost afisata acea contraventie ? Trebuia ca apoi sa va trimita o alta instiintare ca vi s-a majorat pedeapsa cu 30 de zile pentru nepredare permis.
Cam multe au de dovedit. Cititi OG 2/2001 despre regimul juridic al contraventiei.
Oricum,aceasta sanctiune complementara, de suspendare permis este prescrisa, termenul fiind de 3 ani. Acest lucru este prevazut de articolul 121 din OUG 195/2002 (codul rutier).
Articolul 121
(2) Executarea sanctiunii contraventionale complementare se prescrie in acelasi termen in care se prescrie sanctiunea contraventionala principala.
O obligatie fiscala (amenda - care este sanctiunea contraventionala principala) nerevendicata de autoritati se prescrie dupa 3 ani, prin urmare si sanctiunea complementara de suspendare permis.