avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare persoana juridica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare persoana juridica

Buna ziua. Este legal ca un mandat dat unui avocat de a reprezenta o persoana juridica in Tribunal, sa fie modificat de catre avocat in fata instantei de apel, la primul termen, cu completarea "si in fata Curtii de Apel"? Fara ca nimeni de la apelantul persoana juridica sa fie de fata.
Cel mai recent răspuns: N Sireteanu , utilizator 12:59, 4 Aprilie 2019
Buna ziua,
Doar institutia care a semnat in calitate de client poate revoca acel mandat.
A facut-o pe propria răsundere și probabil partea a consimțit ulterior, deci nu este nicio problemă.
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat Gabriel Klein Kiritescu, va multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2019
N Sireteanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui copil minor Dobrescu Mariana Dobrescu Mariana Am divortat si am un copil minor in varsta de 12 ani cu actualul barbat.Cum sa procedez ca actualul barbat fiind si tatal copiluli sa poata sal treaca pe ... (vezi toată discuția)
Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)
Procura notariala sau imputernicire avocatiala pentru consultare dosar? ionu roman ionu roman Daca doresc sa consult un dosar dintr-o arhiva intr-un dosar civil, procura pe care mi-o da partea din dosar trebuie sa fie notariala sau e suficienta procura ... (vezi toată discuția)