avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine ati votat?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine ati votat?

Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ani. In concluzie pentru toti care au taria de caracter si nu le este rusine de votul dat ii rog sa raspunda la intrebarea : "Cu cine ati votat ?" si poate si de ce.

Voi raspunde eu prima : cu M. Geoana, pentru ca este cat de cat diplomat si are relatii externe (poate ne ajuta in criza asta:D)
Cel mai recent răspuns: Szentkiraly Boda Laszlo , Consultant credite si finantari 10:41, 26 Noiembrie 2009
b]Luxie a scris:

Dacă tot avem de ales între 2 rele, măcar să alegem nişte oameni cu şcoală nu amatori, cu experienţă în guvernare, iar dacă ei sunt susţinuţi şi de omul schimbării şi din exterior, cu atât mai bine!

Vorba unui clasic in viata "Astia nici macar nu stiu sa fure!" - pentru conformitate citat din Vanghelie :giggle: :ohyes::secret::weg::bully::strambatura:[
Eu zic sa nu mai criticam cand pe unul cand pe altul (cu toate ca de abia astept sa ii dau cu Udrea la unul din ei in cap) si sa ne rezumam la intrebare. De altfel ma gandesc ca se poate deschide un topic pentru a critica.
lilicrin a scris:

A omorat democratia.

A fost sau este democratie in tarile fost comuniste?
Sincer eu nu cred, pentru ca democratia inseamna egalitate de sanse, dar asta nu a fost niciodadata, nici la noi, nici la vecinii nostri fost comuniste.

Cum a zis si Luxie, toata clasa politica este vinovata. Ex. nu odata a votat impreuna PRM si UDMR, PNL in 2004 a facut tot posibilul ca sa-l scoata pe PSD din cursa prezidantiala, acum se alieaza. Alianta PSD-PNL-UDMR-PRM este o alianta de ras, pentru ca PNL si PSD au ideologii total diferite, sa nu mai vorbim de UDMR si PRM.

Sincer, eu l-am sustinut pe Radu Duda care s-a retras din cursa prezidentiala din cauza PSD-ului, asa ca a ramas Base.
Interesanta trecere de la Radu Duda la Basescu. Oricum votul dvs. este de fapt la fel ca al majoritatii un vot contra.
cu cine am votat?? cu Crin Antonescu !!

Cum-necum trebuie sa scapam de starea asta generala care influenteaza negativ toate structurile, toate domeniile, viata noastra de zi cu zi...
Sunt de acord ca trebuie sa respectam deciziile fiecaruia, aceste optiuni sunt in functie de cat suntem sau nu afectati, influentati, apropiati, de principii, de educatia pe care o avem, pe care am primit-o....
Dar eu am niste principii pe care nu mi le schimba nimeni.
Pentru asta sunt nevoita sa dau niste explicatii: eu consider ca 5 ani este suficient sa demonstrezi ceea ce esti in stare, daca lucrurile mergeau bine se mai dorea un mandat, dar daca lucrurile stau asa cum stau, de ce trebuie sa ne mai complacem in situatia asta?
Cand lucrurile nu se schimba, te saturi de tot si iti doresti altceva, te saturi cand mananci in fiecare zi aceeasi mancare, ...si pot da multe alte exemple....daca te insori si constati ca ai o nevasta care nu este gospodina si mai calca si stramb sau dupa ce te-ai maritat si constati ca ai un barbat cu vicii, ce faci? Traiesti asa pana la adanci batraneti?
NU, cauti sa indrepti lucrurile - divortezi. De ce trebuie sa traiesti calvarul clipei de maine si calvarul "venitului acasa"?
Daca unul trage "hau" si altul "cea", nu iese nimic si nu se leaga nimic, nu exista progres, bunastare...
Nimeni nu poate fi de neinlocuit.
Dupa 20 ani, romanii si-au dorit altceva: si-au dorit schimbarea....consider ca este un semnal.
Avem un imn care ar trebui sa ne "miste".... Desteapta-te romane!
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
Ioana Constantin, Contabil

Alte discuții în legătură

Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)