avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine ati votat?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine ati votat?

Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ani. In concluzie pentru toti care au taria de caracter si nu le este rusine de votul dat ii rog sa raspunda la intrebarea : "Cu cine ati votat ?" si poate si de ce.

Voi raspunde eu prima : cu M. Geoana, pentru ca este cat de cat diplomat si are relatii externe (poate ne ajuta in criza asta:D)
Cel mai recent răspuns: Szentkiraly Boda Laszlo , Consultant credite si finantari 10:41, 26 Noiembrie 2009
Deci Crin Antonescu a declarat ca nu il sprijina in nici un caz pe Traian Basescu , nici el si nici votantii lui.
Mircea Geoana este de acord cu Johannis Klaus prim ministru...
Banuiesc ca UDMR se va ralia si el sustinerii lui Antonescu .
Zilele lui Basescu sunt numarate in cazul in care Antonescu il va sustine pe Geoana.=D>=D>=D>
Mai sunt 14.
Alte pareri....
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2009
freeanifer, utilizator
Am văzut şi eu declaraţiile lui Antonescu şi Geoană. Putem deci fi mulţumiţi de votul nostru :) Sper...
Da, sa-l votati pe Geoana, poate pana in turul II va invata discursul si nu-l va mai citi. Poate nu va aduceti aminte ce au facut PSD-sti, in perioada 2000 -2004. Vointa poporului isi va spune cuvantul.
Radu Alexandru a scris:

Poate nu va aduceti aminte ce au facut PSD-sti, in perioada 2000 -2004. Vointa poporului isi va spune cuvantul.

Au facut ceea ce au facut cei de dinainte si cei de dupa. Deci nu- i un criteriu. Singurul criteriu este lupta impotriva posibilitatii instaurarii unei dictaturi. Nu reusesc sa inteleg cum de nu- si dau seama de asta oameni inteligenti, cu o cultura aferenta.
Sau pur si simplu accepta varianta. Toate variantele de regimurile politice isi au adepti indiferent de nivelul de inteligenta sau de cultura.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2009
marius cioca, utilizator
Buna ziua!
L-am votat pe Crin Antonescu!!!

Alte discuții în legătură

Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)