avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cu cine ati votat?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cu cine ati votat?

Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ani. In concluzie pentru toti care au taria de caracter si nu le este rusine de votul dat ii rog sa raspunda la intrebarea : "Cu cine ati votat ?" si poate si de ce.



Voi raspunde eu prima : cu M. Geoana, pentru ca este cat de cat diplomat si are relatii externe (poate ne ajuta in criza asta:D)
Cel mai recent răspuns: Szentkiraly Boda Laszlo , Consultant credite si finantari 10:41, 26 Noiembrie 2009
Si eu am votat tot cu haimanaua aia de Crin Antonescu !
Sper ca pana la numaratoarea finala sa ajunga de pe locul 3 pe locul 2 .
eu cu geoana
ªi eu, la fel ca majoritatea tinerilor şi alţi oameni săturaţi de viaţa în Ro, am votat cu Crin Antonescu, chiar dacă ultimele lui apariţii m-au dezamăgit, şi se prevede o trădare e electoratului său, care în mare parte l-a votat tocmai pentru vehemenţa sa în atacurile anti Băsescu! Dacă el e chiar schimbarea, rămâne de văzut în ceea ceva face în următoarele 2 săptămâni. Dacă nu, înseamnă că s-a asimilat şi el foarte bine vechii clase politice române pe care toţi o urăm.
Am votat Crin Antonescu pentru ca am vrut o schimbare.
Mi se pare foarte interesant cu cine vor vota (daca vor mai vota) in turul 2 cei care au ales aceasta optiune .
Am sa va povestesc ce am patit eu si familia mea si toti oamenii din comuna noastra care au sustinut pe altcineva in afara de Basescu.
1. Am pus si eu pe poarta afise cu Geoana si cu Antonescu(sa fiu sincera chiar daca l-am votat pe Geoana ma bucuram si daca reusea Antonescu in turul 2) pana dimineata au fost rupte toate de pe poarta mea (stalpii, gara, caminele culturale, scolile sunt pline cu "postere" ale lui Basescu), in concluzie m-am enervat foarte tare atat eu cat si cei(putini care au curajul sa recunoasca ca NU il mai vor pe Basescu) care au pus afise cu Vadim sau cu alti si am sunat la politie insa nu au facut nimic(seful politiei in zona este pus de primar si membru PDL)
2. In aceasta comuna au existat voturi pregatite ce au fost tinute in dulap sau in urne cu fund dublu si apoi introduse insa cu toate ca exista martori le este frica sa recunoasca
3. S-au dat dupa vot bauturi alcoolice si tigari celor care au spus ca au votat cu Basescu iar inainte de vot s-au impartit in plicuri portocalii cate 50 Ron la anumite persoane si acest lucru a fost semnalat politiei insa NU AU FACUT NIMIC.
4. Seful sectiei de votare a fost un membru PDL iar oamenii in varsta au fost "ajutati" sa poata citi pe cine sa aleaga.

In asemenea conditii eu una as merge la vot in turul 2 numai pentru a schimba acest sistem creat de Basescu, pentru a reda oamenilor increderea ca pot prin votul lor sa schimbe ceva, ca nu conteaza doar frauda(cu toate ca aceasta l-a adus pe Basescu in turul 2) si pentru a nu imi mai fi teama sa am parerea mea si sa pot sa o exprim liber cum in acest moment este imposibil. L-as vota si pe "badea Vasile" sau pe oricine numai sa scap de dictatura lui Basescu.

Alte discuții în legătură

Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)