avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare cu contract prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare cu contract prestari servicii

Buna ziua !
Cine ma poate ajuta ,am mare nevoie de un raspuns urgent. Vreau sa ma angajez intr-o institutie dar mi s-a spus ca se va incheia un contract de prestari servicii. Vreau sa stiu daca in aces caz mi se vor plati asigurarile, daca se va inregistra pe catea de munca si daca voi beneficia de concediu de crestere a copilului in cazul in care va fi nevoie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: loredana26us , utilizator 14:13, 15 Mai 2006
In cazul unor astfel de contracte obligatia de a vira taxele catre asigurarile sociale si de sanatate iti revine tie. Te duci la casa de pensii de care apartii, ei or sa-ti calculeze suma de plata si se incheie un contract privat cu acestia. In aceste conditii vei primi indemnizatia pt. cresterea copilului ( ai grija sa ai un stagiu de cotizare de minim 12 luni pana la nasterea copilului)
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! alexia82 alexia82 buna ziua! eu lucrez in invatamant si am contract de munca pana la data de 31.08.2010. nu mai pot beneficia de continuitate si va trebui sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de indemnizatie arianas arianas buna ziua.Am o serie de intrebari la care mi-as dori sa pot gasi raspunsuri.V-am scris in speranta ca ma puteti ajuta.In aprilie 2008 am nascut o fetita si nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mon_74 mon_74 Buna ziua ! Ma confrunt cu o problema destul de serioasa si anume faptul ca in curand firma la care lucrez se va inchide.:( In viitorul apropiat al familiei ... (vezi toată discuția)