Am cumparat de curând un apartament nou intr-un imobil aflat intr-o zona rezidențiala, urmeaza sa ni se puna bariera si am aflat de la dezvoltator ca nu mai avem acces cu mașina atat timp cat nu am achizitionat parcarea, asociatie de proprietari nu exista momentan, apartamente mai sunt de vanzare, parcari la fel.. La semnarea contractului nu am fost anunțați de acest lucru. Vreau sa stiu daca este legal ceea ce se întâmplă? Dacă am un transport sau vreau sa vin cu taxiul sau cu bagaje trebuie să ma lase in capatul celalalt de bariera.
nistorsc
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Nimeni nu va poate ingradi accesul, doar ca nu veti putea lasa masina parcata in zona rezidentiala, va trebui sa o scoateti afara. Cand veti stationa acolo veti face acest lucru in zona de vizitatori, seara veti scoate masina afara. Toate aceste chestiuni ar fi trebuit in principiu deja stabilite ca regulament de ordine interioara. Verificati!
Acces bloc
RoxMarin
Buna ziua, am si eu un apartament intr-un ansamblu rezidential ( defapt sunt 3 blocuri) si, mai nou, urmeaza sa se monteze o bariera, la care cor avea ... (vezi toată discuția)