avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil venituri PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil venituri PFA

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot primi o indemnizatie de crestere copil si din veiturile de PFA, pe langa cea din veniturile salariale, daca NU am achitat in ultimele 12 luni contributia pentru sanatate pentru ca nu am depasit plafonul care impune acest lucru. Aceasta contributie la sanatate sau contributia de 0,85% pt concedii, etc., se poate achita retroactiv?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 5 Aprilie 2019
În cazul în care o persoană realizează concomitent din mai multe surse venituri supuse impozitului, la stabilirea cuantumului indemnizatie pentru CCC se vor lua în calcul toate veniturile lunare încasate de aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de maternitate si crestere a copilului Costinadaniel Costinadaniel Buna ziua Sotia mea de profesie medic veterinar este insarcinata in 21 de saptamani. In ultimele 24 de luni a lucrat ca angajata la 3 srl diferite iar din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani si dubla calitate de pfa si angajat amis_army amis_army Buna ziua! Sunt PFA traducator si am platit 5,5 %contributie Sanatate si contributia la Fondul de Pensii, dar acei 0,85 % pentru concedii nu. Din luna Mai ... (vezi toată discuția)
Concediu paternitate 2017 Lucid Lucid Buna ziua , in momentul de fata sunt salariat , dar am venituri si pe PF(Intrepridere individuala ) , intrebarile mele sunt : - pentru calcularea ... (vezi toată discuția)