avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal si indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal si indemnizatia de crestere a copilului

Buna ziua, am si eu o nelamurire. Am ramas insarcinata in luna februarie, eu lucrand non-stop pana atunci (pentru ca mi-am dat demisia pe 4 februarie), mi s-a spus ca am dreptul si la CCC pentru ca am acele 12 luni in ultimii 2 ani, dar si ca am dreptul la prenatal. Unde m-as putea interesa de prenatal sau de ce pot beneficia? Momentan nu lucrez, mentionez ca am 22 de ani iar sotul meu lucreaza.

Multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 5 Aprilie 2019
Pentru prenatal interesati-va la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil roxanagabriela12 roxanagabriela12 Buna ziua!Imi cer scuze pt deranj...am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta dvs.Eu sunt insarcinata in 5 luni aproape si nu lucrez dinainte sa aflu ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma aflu în perioada de concediu creștere copil, ... Marianaaaaaaa72772828 Marianaaaaaaa72772828 Bună ziua, ma aflu în perioada de concediu creștere copil, beneficiez de acesta deoarece am avut lucrate 12 luni din ultimele 24 luni anterioare nașterii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului Peri Peri Buna ziua. Din 2015 pana in 2017 am urmat un master la zi, la buget. Tot in vara anului 2017 am demisionat de la locul de munca. In ultimele 24 de luni am ... (vezi toată discuția)