avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit cladire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit cladire

Buna ziua
as vrea sa-mi spuneti va rog, daca trebuie sa platesc eu impozitul pe o cladire in rural, unde functionez ca persoana fizica autorizata - cabinet medical, in baza unui contract de inchiriere? (Proprietarul cladirii este primaria din comuna, iar la obligatiile concesionarului, nu este specificat nimic privind impozitul).
Am primit de la primarie o decizie de impunere, prin care ma obliga la plata impozitului pe cladire pe ultimii cinci ani cf Legii 227/2015 , H.G.1/2016.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2019
dana2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: dana2017 , utilizator 05:40, 8 Aprilie 2019
Va rog, nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)
Plata impozit cladire pdmarian pdmarian Am un contract de inchiriere intr-o cladire detinuta de primaria capitalei. Astazi am primit din partea primariei de sector, Decizia de impunere pe anul 2018 ... (vezi toată discuția)
Impozit aferent clădirii cu cabinet - medic de familie damaris92 damaris92 În cazul în care am închiriat/concesionat o clădire de la primarie, în care funcționez ca și cabinet - medic de familie, trebuie sa platesc impozit/taxa ... (vezi toată discuția)