avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... duplicat certificat deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

duplicat certificat deces

buna seara.
am nevoie de un duplicat al certificatului de deces al soacrei mele.
a decedat in februarie anul acesta si a fost ingropata de o nepoata de sora in alta localitate, la Calarasi decat domiciliul soacrei ,Gaesti ,Dambovita si al meu,Targoviste,Dambovita Socrul a decedat , sotul meu si fiul ei a decedat .Fiul meu , nepotul lor are 12 ani.e minor.Nepoata nu vrea sa-mi dea certificatul de deces .Urmeaza succesiunea dupa bunici a fiului meu. Eu am alt nume .La Primaria orasului meu imi spune ca nu am dreptul sa solicit certificatul.
Va rog spuneti-mi ce e de facut?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:42, 6 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentul respectiv poate fi solicitat direct de catre notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire, succesiuni succesive. ce șanse are fiul meu (nepotul) să moștenească imobilul? geanus geanus Buna ziua.Va rog sa ma lămuriți in urmatoarea situatie: soacra mea a cumparat in urma cu 12 ani o casa .Era căsătorită cu socrul meu. Între timp au ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa parinti divortati geanus geanus Buna seara. Socrii mei au cumparat o casa acum 13 ani, amândoi proprietari. Apoi au divorțat.Nu au facut partaj. Socrul a decedat acum 3 ani si ... (vezi toată discuția)
Succesiune soacra geanus geanus Buna ziua. Va rog să mă lămuriți în următoarea situație: socrii mei au cumpărat o casă în 2006. Apoi au divorțat. Nu au făcut partaj. In 2015 ... (vezi toată discuția)