avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces calomnie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces calomnie

Buna ziua.
As dori si eu niste lamuriri legate de o problema. Eu am dat un judecata niste chiriasi pentru neplata chiriei si utilitatilor. Am fost nevoita sa fac asta pentru ca desi le-am trimis instiintare prin executor sa elibereze in 30 de zile, au refuzat sa plece din apartament. Datoriile s-au cumulat, au sarit de 5000 de lei, asa ca desi au plecat intre timp, nu am renuntat la proces. Am descoperit intre timp si ca au mintit in legatura cu multe lucruri (inclusiv locul de munca) si au si fraierit o vecina sa le dea o suma mare de bani. In ideea sa nu mai pateasca nimeni ca mine, am gasit un blog unde diversi proprietari spunea experientele negative cu chiriasii si am comentat si eu, spunand si numele lor. Vreau sa precizez ca nu am mintit cu nimic, tot ce am spus acolo am spus si la proces.
Acum am primit mesaj de la el ca l-am calomniat si ca o sa ma dea in judecata pentru asta, urmat de o mare victimizare a lui, cum a facut de fiecare data.

Intrebarea mea este cat de valabil ar fi acel proces de calomnie impotriva mea?

Multumesc.
Este posibil sa intenteze un proces în civil putand sa solicite daune morale pt atingere adusă imaginii/reputației etc.Desi posibil este putin probabil deoarece vor trebui să angajajeze avocat,sa faca ceva demersuri care necesita cheltuieli pe care puțini sunt dispuși să le faca
Im cazul in care va dau în judecată angajați av pt a va face apararile corespunzătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afirmatii calomniatoare Vlad2015 Vlad2015 Buna seara, am un prieten care are 15 ani si fara sa isi dea seama a facut anumite afirmatii despre o persoana de 21 de ani fara sa aibe dovezi. Acea persoana ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio sfat! tassard tassard Salut, Am o situatie : Varul meu lucreaza intr-un call center pentru o companie de telecomunicatii si a avut urmatoarea situatie - un client x a ... (vezi toată discuția)
Calomnie DoruD DoruD i-am spus unei vecine a fostei mele prietene ca am avut o relatie cu ea(cu fosta mea prietena). Vecina a spus pe strada (stau la case) . si acum fosta ... (vezi toată discuția)