avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procurorul nu respecta decizia instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procurorul nu respecta decizia instantei

Buna ziua!

Ma confrunt cu o problema si am ajuns la disperare.

Judecatoria mi-a dat dreptate si a dispus prin hotarare ca parchetul sa solutioneze cauza in termen de 6 luni de la data la care dosarul este inapoiat la parchet.
Termenul a fost depasit cu cateva luni si am depus plangere la prim procuror pentru nerespectarea hotărârii judecătorești – de către procurorul magistrat care instrumentează cauza penală.
Deasemenea au trecut inca doua luni de atunci si nu am primit nimic.
Ce solutie exista sa rezolv cat mai repede problema? Este extrem de urgent si ma afecteaza foarte grav patrimonial.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cataxxl , utilizator 10:20, 8 Aprilie 2019

cataxxl a scris:

Buna ziua!

Ma confrunt cu o problema si am ajuns la disperare.

Judecatoria mi-a dat dreptate si a dispus prin hotarare ca parchetul sa solutioneze cauza in termen de 6 luni de la data la care dosarul este inapoiat la parchet.
Termenul a fost depasit cu cateva luni si am depus plangere la prim procuror pentru nerespectarea hotărârii judecătorești – de către procurorul magistrat care instrumentează cauza penală.
Deasemenea au trecut inca doua luni de atunci si nu am primit nimic.
Ce solutie exista sa rezolv cat mai repede problema? Este extrem de urgent si ma afecteaza foarte grav patrimonial.

Multumesc anticipat!

Chiar nu este nimeni pe aici care sa poata oferi un sfat??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Nerespectare a hotararilor judecatoresti radu3737 radu3737 Buna seara!In luna Februaire,Martie am depus la parchetul de langa raza Judeatoriei mun.\\"X\\" o plangere penala,impotriva fostei sotii,pentru nerespectarea ... (vezi toată discuția)
Plangeri catre csm. ii incurca cumva pe magistrati? Cezar9 Cezar9 Din totalul de 6000 plangeri anuale catre CSM sunt luate in considerate maxim 40-60. Dintre care doar maxim 5 sunt din partea cetatenilor, restul sunt chestii ... (vezi toată discuția)