Plătesc pensie de întreținere pentru fiica mea, care s-a angajat în UK încă din 2017. Am dovezi de pe rețelele de socializare, le pot folosi în instanță ca să sistez plata?
Buna ziua. In urma unui divort, am convenit cu fosta sotie la o anumita suma de bani ca si pensie alimentara. Salariul a crescut, pensia la fel aceasta dandu-ma in judecata la fiecare marire. Recent am descoperit ca fata s-a angajat in Anglia si ca a muncit din 2017, eu platind in tot acest timp pensia. Informatiile le-am obtinut cu ajutorul platformelor sociale si ma interesa sa stiu daca se pot folosi aceste dovezi in instanta pentru anularea pensiei alimentare. Multumesc anticipat.
Buna seara,
Daca este minora are drept la pensie alimentara daca este in continuarea studiilor.
In strainatate se munceste cand esti elev sau student asta ne insemnand ca nu mai are dreptul la pensie alimentara.
Inca ceva, e copilul dumneavoastra, cine sa-l sprijine?
Buna seara. Nu este minora, aceasta a terminat inclusiv facultatea in Anglia. O suport de cativa ani buni fara a sti macar si cum suna vocea acesteia. Singurele dati cand am avut vesti din partea ei au fost cele cand am fost chemat in instanta pentru majorarea pensiei iar de vazut, doar poze in mediul online. Asta nu este o relatie parinte / copil.
When
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Mda, îmi pare rău pentru situație. Nu aveți de ce sa plătiți pensie alimentara dacă nu se mai afla în continuarea studiilor. Dacă mai vrea bani ea trebuie sa facă dovada acum ca are dreptul sa beneficieze de ei.
La studii în Anglia poate sta oricât, pana la 60 de ani.
Discutați cu un avocat și și sistati pensia.