avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare masina fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare masina fara acte

"seara...am vandut in 2014 o dacia fara acte unui cumnat al unor prieteni de familie, pe incredere...atunci era taa de mediu de 60 milioane, nu facea masina suma aia...din pacate cumnatul a vandut-o mai departe, fara acte iar eu platesc impozit si amenzi de rovinieta pe masina...cartea de identitate e la mine, al doliea cumparator e de negasit, cum pot rezolva situatia? multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suportati consecintele nerespectarii procedurii de instrainare bun mobil
Exista rezolvare care este conditionata de mai multi factori
Puteti solutiona amiabil sau prin implicarea autoritatilor
amiabil se pare ca nu pot, nu gasesc persoana. s-o declar furata la politie , explicand ce s-a intamplat, ar fi o solutie? multumesc.
pot da in judecata persoana careia i-am vandut masina pentru " abuz de incredere" avand in vedere ca nu mai vrea sa incheiem contractul de vanzare-cumparare cum am stabilit initial?
Am gasit cumparatorul final, am numarul de telefon, localitatea de resedinta, daca nu vrea sa incheiem contractul de vanzare_cumparare, masina fiind pe numele meu, impozit eu platesc, ultima amenda tot eu, el e al treilea cumparator fara acte, cum pot sa_l atac, la politia rutiera sau in instanta? Mersi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Buna seara- am cumparat auto fara contract aleandruStoian aleandruStoian Buna seara sambata am cumparat un autoturism de la o persoana dar acesta nu a facut contract de vanzare cumparare pe motiv ca e tarziu nu mai avem unde sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru autoturism tot60 tot60 Bună seara! Vă rog să-mi daţi un sfat! Un tânăr, în urmă cu cinci ani şi -a vândut ''Dacia 1300'', făcând un act de mână pe care l-a ... (vezi toată discuția)