avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC - PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC - PFA

Buna seara, am o problema cu modul de calcul a indemnizatiei, am nascut in iulie 2018, s-au luat in calcul cei 2 ani anteriori nasterii, respectiv lunile iulie-ianuarie 2018 (7luni) si decembrie-august 2017 (5luni). Problema este ca venitul obtinut in cursul anului fiscal 2018 a fost impartit la 12 luni, desi eu l-am obtinut in 4 luni (ianuarie-aprilie 2018, din 1 mai am intrat in concediu medical prenatal), pe motiv ca am suspendat pfa-ul doar in decembrie, desi eu nu aveam cum sa mai am alte venituri din luna mai incolo deoarece eram in medical. Am suspendat pfa-ul atunci deoarece am avut medical de risc pana in luna decembrie si mi s-a spus sa nu suspend pt a beneficia in continuare de contractul cu Casa de asigurari de sanatate si ca nu este nevoie decat inainte de a intra in CCC. Este corect modul de calcul? Cum pot rezolva problema, fiind o diferenta de minus 1000 de lei pe luna? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristinafv , utilizator 16:51, 8 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti acest link
www.avocatnet.ro/forum/discu...

si

Ordinul 1474/2011, Anexa 1,lit. C,pct. 2, 3
[ link extern ] -

Multumesc, asadar este gresit modul de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu de crestere a copilului Luizar Luizar Buna ziua! Am intrat incepand cu luna 2017 in concediu prenatal. Am nascut in aceeasi luna si am cerut intrarea in CCC din decembrie. Nu mi-am suspendat ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează o indemnizație creștere copil dacă am avut un p.f.a. si cele 12 luni sunt constituite din 6 luni in care am avut venit si 6 luni in care nu am avut venit? Gabrielmarian1986 Gabrielmarian1986 Precizez ca la PFA plateam impozit in functie de venit (Nu aveam un impozit impus anual de ANAF.). Dosarul de indemnizatie copil mi-a fost respins pe motiv ca ... (vezi toată discuția)