avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire intre 4 frați din care unul a murit în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire intre 4 frați din care unul a murit în 2017

Cum putem face moștenirea daca părinții au murit tata in 1980 și mama in 2009. Un frate a rămas în casa noi nu avem pretentii la casa in schimb avem de împărțit pământ arabil care este la asociatie de cand trăia mama.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:41, 7 Aprilie 2019
Dezbateti succesiunea după părinți, după care încheiati un act de partaj voluntar.
Fratele își ia casa, iar dvs terenul/terenurile care va intereseaza.
Acceptarea sau renunțarea la moștenire privește întreaga masa succesorala.
Nu puteti renunta la casa si rămâne moștenitori pe terenuri.
Fie renunțați la tot, fie acceptați tot și ulterior împărțiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)
Moștenirea intre frați Drusil Drusil Tatăl nostru a decedat acum doua săptămâni și a rămas moștenire o casă la țară cu un hectar de pămînt și un apartament . Suntem doi frați și ... (vezi toată discuția)