avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

Sunt in posesia unui titlu de proprietate pe o suprafata de teren agricol.Titlul este comun pentru mai multe persoane inrudite(frati),inclusiv tatal meu.Toate aceste persoane sunt decedate inclusiv tatal meu.Cum pot revedinca aceasta suprafata?Mentionez ca nimeni altcineva nu a revendicat-o iar tatal meu este ultimul decedat dintre cei mentionati in titlu
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:21, 8 Aprilie 2019
unul singur care a decedat cu multi ani in urma
Dacă nu au copii, se mostenesc unii pe alții în ordinea deceselor.
Trebuie dezbătută fiecare succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)
Ma pot opune succesiunii? camomile camomile Mama mea a murit si a ramas in urma ei o casa , suntem 3 surori dintre care una nu doreste succesiunea sau vanzarea acelui apartment. Cum se poate finaliza ... (vezi toată discuția)
Legea succesiunii AndreeaSc88 AndreeaSc88 Buna ziua, am o intrebare legata de legea succesiunii. Contextul este urmatorul: tatal meu biologic (parintii mei s-au despartit acum 30 ani, tatal meu nu s-a ... (vezi toată discuția)