avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal completat gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal completat gresit

buna ziua, in data de 06.04 am fost surprins de aparatul radar avand o viteza de 93 km/h in localitate , fapt pt care am fost amendat cu 10 puncte de amenda. Am semnat PV fara sa am obiectiuni, dupa care am vazut ca agentul a gresit suma trecand in PV 10 x 145= 1450 / suma platita in 15 zile 652,5 , acesta suma a fost scrisa de doua ori. Suma corecta la jumatate fiind de 725 . Se poate anula acest PV in instanta deoarece PV este completat gresit?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:45, 8 Aprilie 2019
PV este completat corect. Amenda este intre 9 și 20 de puncte amenda, la latitudinea agentului constatator. El a scris 10. Jumătate din minim este 1305/2=652.5 suma ce se poate achita în maxim 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal invalid? lsc05 lsc05 Buna seara! Sunt membru nou si am urmatoarea situatie: 123 km/h in localitate -> suspendare de permis pe 3 luni si (ATENTIE) 10 puncte de amenda. Deci nu ... (vezi toată discuția)
Amenda radar gresita contestatie Marius_o Marius_o Buna Seara. Am luat o amenda radar dar pe procesul verbal politistul mi-a scris ca am luat 10 puncte amenda si 1450 lei amenda dar la rubrica unde scrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! recent am fost inregistrat cu aparatul radar cu 81km/h ... radu2208 radu2208 Buna ziua! Recent am fost inregistrat cu aparatul radar cu 81km/h peste limita maxima admisa pe acel sector de drum. Mi s-a retinut permisul de conducere si de ... (vezi toată discuția)