avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Filmat in cazinou
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Filmat in cazinou

Daca am fost filmat intr-un cazino,jucand la jocuri.de noroc de catre un angajat al salii respective fara stirea mea,care mai apoi a dat inregistrarea unui superior al meu,eu lucrand intr-o functie publica,clar cu interesul de a-mi face rau....ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 10 Aprilie 2019
Sa-l actionati in judecata pe cel care v-a filmat si a transmis filmarea mai departe...

Codul Civil
Art. 74 Atingeri aduse vieţii private

Sub rezerva aplicării dispoziţiilor art. 75, pot fi considerate ca atingeri aduse vieţii private:
....
c) captarea ori utilizarea imaginii sau a vocii unei persoane aflate într-un spaţiu privat, fără acordul acesteia;
....
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postare filmare online userboy userboy Buna seara! Vreau sa va intreb cum trebuie sa procedez cu un site public ca sa scoata o postare a unui filmulet care imi afecteaza imaginea (este o filmare ... (vezi toată discuția)
Dreptul la protectia imaginii al functionarului public Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua. Intrebarea mea este legata de urmatoarea situatie: cu ocazia unei actiuni de control functionarii publici au fost fotografiati de catre persoana a ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefon Ioan-Mihai Ioan-Mihai buna ziua;va rog sa-mi spuneti,daca vorbesc la telefon si inregistrez convorbirea fara sa-l anunt pe interlocutor,e legal?pot fi pedepsit pt asta?pot sa o ... (vezi toată discuția)