avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit micro 1% sau 3% tot trimestrul?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit micro 1% sau 3% tot trimestrul?

Sunt microintreprindere. In luna februarie 2019 am angajat un salariat. Pana acum nu am avut salariati deloc. Trebuie sa depun D100 trimestriala (trim 1) si Saga imi calculeaza pentru trimestrul 1 /2019 cota de impozitare de 1% (cu un salariat) pentru tot trimestrul. Este in regula sa depun D100 asa avand in vedere ca in luna ianuarie nu am avut deloc salariati si ar fi trebuit sa platesc 3% impozit pe venit? Nu stiu cum sa procedez pentru ca nici programul nu calculeaza decat cu 1%.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: AndreeaBocanu , utilizator 09:24, 10 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Foarte corect. Veti aplica pentru tot trimestrul I procentul de 1%.
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D100 ralu_uca ralu_uca Cu privire la modul de depunere al D100 pentru trimestrul IV La nivelul trimestrului III nu am avut de plata impozit pe profit, deci D100 a fost 0. Nu am ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Plata impozit microintreprindere FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am deschis o microintreprindere (fara angajati) in ianuarie. Am facturat 500 lei in aprilie, si am depus D100 (trim 2) cu suma de 15 lei (3%) ... (vezi toată discuția)