Buna ziua, am cumparat de la aceasta firma cu situl www.naturalpaint.ro mai multe produse si surprizele s-au tinut lant. Agentul lor domnul Florin-Gh. Vosloban-Iftode mi-a umflat efectiv pro forma in speranta ca o platesc, iar dupa ce am specificat de nenumarate ori ca vreau FIX ce e pe lista el umfla factura finala cu "doar" 400 lei.
Am platit pentru ca deja trecuse 3 luni si eu trebuia sa ma apuc de reparatii si acum o noua surpriza. Transportatorul primise adresa gresita si ma suna dupa o luna sa-mi spuna ca adresa nu exista ... NATURALPAINT trimite doar jumate din ce am comandat invocand niste probleme in Germania, marfa ajunge lovita, sacii sparti iar restul de marfa vine dupa alte 2 luni, mai putin lavabila aia foarte scumpa care era esenta comenzii.
La intrebarea unde este lavabila mi se raspunde ca a fost trimisa, mai stau o luna, nimic, sun mai insistent si mi se comunica de domnul Lehel-Elek Luks intr-o romana gresita gramatical si semantic ca am dreptate si ca au fost probleme grave cu SERVERUL lor!!! In continuare acest domn pune virgule gresite EXACT unde era esenta problemei adica cand vine lavabila sugerand ca ar vorbi el prost romaneste eu neintelegand nimic concret din cauza acestor "mici" probleme gramaticale.
Solicit banii inapoi mi se raspunde mereu prin mail in aceasi romana gresita sa stau linistit ... si nimic. Exasperat trimit un mail prin care solicit marfa sau banii dau adresa exacta, cer seriozitate si le spun ca inchid acest canal de comunicare absolut penibil din cauza acestor greseli gramaticale intentionate care nu conduc la absolut nimic.
Au trecut de atunci 6 luni ... ce pot face pentru a recupera macar banii pe lavabila, daca nu pe toata marfa .. precizez ca ea sta neatinsa din momentul livrarii pentru ca neavand lavabila nu am putut incepe reconstructia casei. Acest fapt mi-a afectat si calitatea vietii, fiind nevoit sa petrec iarna cu cei 2 copiii mici in conditii pe care nu le prevazusem, eu fiind aproape sigur ca din luna iunie 2018 si pana in noiembrie 2018 cel putin, voi avea toate materialele, lucru care nu s-a intamplat.
Suntem in aprilie 2019 si acesta firma da semne clare ca e plina de tepari profesionisti!
Va rog sa ma sfatuiti o cale de atac legala.
Va multumesc anticipat!
Ati reusit sa rezolvati aici? Si noi voiam sa facem comanda la Naturalpaint, am vb cu Florin Vosloban si exact dupa ce ne-a trimis factura sa platim am vazut comentariul dvs. Evident ca am anulat, ca e vorba de peste 2.000 euro, nu iti vine sa risti asa, pur si simplu, la atatia bani :( Pacat.