avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare nume dupa casatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare nume dupa casatorie

Buna ziua,

Se poate ca la casatorie sa optez pentru pastrarea numelui meu de familie iar ulterior (sa zicem dupa 1 an) sa ma razgandesc si sa il iau pe al sotului? Mentionez ca nu doresc sa le iau pe amandoua (doar sa il schimb pe al meu cu cel al sotului)

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:02, 9 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Dupa un an puteti sa solicitati schimbarea numelui pe cale administrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii schimbare nume Anlia Anlia Exista o solutie alternativa de revenire la numele din prima casatorie, fara acordul fostului sot? Mentionez ca el este plecat de multi ani din tara, nu am ... (vezi toată discuția)
Nume după căsătorie ionelnelus ionelnelus Bună seara! Dacă partenera de căsătorie dorește să păstreze numele actual ptr o perioada (mai mică sau mai mare ) se poate apoi revenii la schimbarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie ancabut ancabut Buna ziua. M-ar interesa daca exista posibilitatea schimbarii numelui dupa casatorie. Eu mi-am pastrat numele de 'fata' la oficierea casatoriei. Ulterior am ... (vezi toată discuția)