avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecatoreasca

In cadrul unei proceduri de vanzare de creante bancare, catre o societate de recuperare, si implicit a solicitarii de incuviintare a executarii judecatoresti si poprire pe veniturile din pensie, s-a folosit adresa din contractul de creditare, cu toate ca debitorul a modificat in evidenta bancii, adresa de corespondenta in relatia cu banca, datorita plecarii acestuia din tara, ulterior si vanzarea locuintei, nemaiavand rezidenta si domiciliul in Romania, ci in Italia. In acest sens, debitorul nu a avut cunostinta despre vanzarea de creante si executare silita, neputand intra in posesia tuturor inscrisilor... Debitorul a aflat despre executare dupa mai bine de un an. Ce se poate face in continuare ?

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
nelush2103, utilizator
Cel mai recent răspuns: nelush2103 , utilizator 23:45, 10 Aprilie 2019
Insa de o saptamana am intrat in podesia documentelor de la rxecutor, ia suma este extrem de mare. Totodata am observat ca toate hartiilr de la societatile de recuperate ( au fost doua societati, care si-au preluat una de la alta ) care au cumparat restanta de debit, cat si in cele de la executor, si in dosarul din instanta, a fost folosita adresa din contractul de credit, nu adresa de corespondenta actualizata de mine la banca in 2013. Si as vrea sa aflu daca in aceste conditii, actul de executare s-a facut legal, deoarece executorul judecatoresc, trebuia sa faca verificari asupra veridicitatii adresei, eu nemaiavand domiciliul la adresa din contract din 2015, a banca actualizand noua adresa de corespondenta, inca din 2013.

Nu mai citati inutil mesaje anteriare, pentru a raspunde, apasati pe raspunde , nu pe citeaza
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz ridicare poprire rozmin rozmin Buna ziua! Am si eu o problema, in care sper ca ma puteti ajuta. In luna decembrie 2007, societatea mea a primit o adresa prin care eram instiintati ca ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune contract de credit Cyby Cyby Acum cateva zile am primit o notificare de la o societate specializata in achizitia de creante prin intermediul unui Birou executor judecatoresc, notificare ... (vezi toată discuția)
4 ani fara niciun act de executare - este perimata executarea silita? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am primit de curand un proces verbal de sechestru auto intr-un dosar de executare din anul 2014, iar in urma consultarii dosarului la executorul ... (vezi toată discuția)