avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenintare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenintare la locul de munca

Buna seara !
In urma cu 3 zile am avut un conflict verbal cu sefa de departament , deoarece eu am considerat ca ea nu este corecta cu angajatii si face diferente vizibile,
In urma acestui conflict dl director nu a ascultat si varianta mea ci doar pe cea a sefei si a luat o decizie ce a afectat tot departamentul . Tin sa mentionez ca mi s-a cerut doar nota explicativa la 2 zile de la incident .
Astazi in schimb sefa m-a chemat in birou si mi-a spus ca dl directorul mi-a transmis sa am grija cum vorbesc cu clientii (sa nu-i tutuiesc )ca data viitoare ma va chema la el in birou si vom avea o discutie cu usa inchisa .
In primul rand eu nu folosesc
Tin sa mentionez iar ca eu nu vorbesc la pertu cu clientii si ma intreb oare dl director a inventat pt a avea motiv sa se ia de mine ?
Intrebarea mea este : Ce inseamna a avea o discutie cu usa inchisa si cum trebuie sa interpretez aceasta afirmatie ? Ca pe o amenintare ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudosemihaela , utilizator 16:18, 11 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
tudosemihaela a scris:

...
Intrebarea mea este : Ce inseamna a avea o discutie cu usa inchisa si cum trebuie sa interpretez aceasta afirmatie ? Ca pe o amenintare ?
Multumesc anticipat

O puteti lua in sensul ca vi se va solicita sa va dati demisia sau veti fi concediata....
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, întâmpin probleme la serviciu care mă afectează psihic ... Cristina-Paula Radu Cristina-Paula Radu Bună, Sunt Cristina și întâmpin probleme la servici care mă afectează psihic.( am coșmaruri noaptea nu mai am liniște etc). Ce ar trebui să fac ... (vezi toată discuția)
Salariat calomniat ContSters132886 ContSters132886 Buna ziua Am 20 ani de vechime in campul muncii, dar asa ceva nu mi s-a mai intamplat. Dar sa detaliez: in urma cu cateva zile, un coleg ma cheama in birou, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt angajata în funcția de operator date principal ... Beatrice01 Beatrice01 Bună ziua! Sunt angajata în funcția de operator date principal în cadrul unui Spitalul Județean de Urgență, având o vechime de 18 ani în aceasta ... (vezi toată discuția)