Buna seara !
In urma cu 3 zile am avut un conflict verbal cu sefa de departament , deoarece eu am considerat ca ea nu este corecta cu angajatii si face diferente vizibile,
In urma acestui conflict dl director nu a ascultat si varianta mea ci doar pe cea a sefei si a luat o decizie ce a afectat tot departamentul . Tin sa mentionez ca mi s-a cerut doar nota explicativa la 2 zile de la incident .
Astazi in schimb sefa m-a chemat in birou si mi-a spus ca dl directorul mi-a transmis sa am grija cum vorbesc cu clientii (sa nu-i tutuiesc )ca data viitoare ma va chema la el in birou si vom avea o discutie cu usa inchisa .
In primul rand eu nu folosesc
Tin sa mentionez iar ca eu nu vorbesc la pertu cu clientii si ma intreb oare dl director a inventat pt a avea motiv sa se ia de mine ?
Intrebarea mea este : Ce inseamna a avea o discutie cu usa inchisa si cum trebuie sa interpretez aceasta afirmatie ? Ca pe o amenintare ?
Multumesc anticipat
...
Intrebarea mea este : Ce inseamna a avea o discutie cu usa inchisa si cum trebuie sa interpretez aceasta afirmatie ? Ca pe o amenintare ?
Multumesc anticipat
O puteti lua in sensul ca vi se va solicita sa va dati demisia sau veti fi concediata....