avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot sa mut sediul firmei mele pe casa parintilor care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot sa mut sediul firmei mele pe casa parintilor care la randul lor stau in chirie?

Buna ziua, as dori sa mut sediul firmei mele pe adresa parintilor care la randul lor stau in chirie. Casa este detinuta de o firma.
Cum ar trebui sa procedez in cazul acesta daca vreau sa mut sediul firmei, la adresa acelei proprietati?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 11:27, 11 Aprilie 2019
Buna ziua!
Sa intrebati proprietarul, daca este de acord va da o declaratie prin care accepta asta, nu este de acord...cautati alt sediu...
Ca sa mutati sediul firmei undeva, oriunde, va trebuie un contract de locatiune (inchierere, comodat etc) sau de proprietate pt acel spatiu. Puteti incheia un contract de locatiune cu:
1. Proprietarul casei
2. Chiriasul (parintii dvs) numai in cazul in care in contractul lor de închiriere este prevazut in mod expres dreptul de subînchiriere.
Cum nu cred ca apare conditia de la pct 2 in contractul parintilor dvs, ramane doar varianta de la pct 1.

In cazul in care "casa" din descrierea dvs reprezinta un apartament dintr-un bloc (imobil cu mai multe apartamente), va mai trebuie si acordul vecinilor precum si al asociatiei de proprietari daca aceasta exista.

Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: Se poate declara sediul social la domiciliul legal al unuia dintre asociati nefiind proprietar - acesta a fost luat in ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)