avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale.

Ce se intampla in momentul in care mi se cer daune morale dar nu pot sa le achit din cauza ca nu am venit , dar parintii mei au? Eu sunt major.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:05, 11 Aprilie 2019
Cine va cere daune morale vecinul intr-,0 discutie,se solicita într-o cauza civilă sau penală,s-a finalizat procesul respectiv și deja trebuie să platiti?Sunt aspecte importante pt a putea sa primiti un raspuns pertinent.In principiu dvs răspundeți civil,penal contravențional, fiind major părinții nu mai raspund pt dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt în următoarea situație: copilul meu de 7 ... nichi74 nichi74 Bună ziua. Sunt în următoarea situație: Copilul meu de 7 ani a luat ATV -ul meu din curtea casei care nu este înscris și a circulat cu el pe drum ... (vezi toată discuția)
Daune morale in valoare foarte mare leona777 leona777 Buna seara, doresc o informatie. Daca partea civila intr-un proces penal solicita daune materiale si morale in valoare de 275.000 lei noi, iar inculpatul este ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt aurel462 aurel462 buna ziua...am avut un conflict cu un vecin(numai vecin nu este)...care ma acuzat de furt.Detin impreuna cu alt vecin o debara,cu chirie de la asociatia de ... (vezi toată discuția)