avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecerea masinii pe numele mamei in urma decesului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecerea masinii pe numele mamei in urma decesului tatalui

Tatal meu a decedat in urma cu 2 luni.avea 2 masini trecute pe numele lui.mama ar putea sa le treaca pe numele ei fara succesiunea facuta, sa le poata vinde tinand cont ca masinile au fost cumparate de amandoi ?daca da in cat timp ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:41, 12 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mama dv nu poate sa treaca vehiculele pe numele dansei in lipsa dezbaterii succesiunii
Numai in baza certificatului de mostenitor va putea solicita notarea celor 2 bunuri mobile pe rolul sau fiscal,moment de la care poate dispune de acestea dupa propriul interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)
Persoana pe numele caruia masinaeste inregistrata la fiscal a decedat. bogdanos88 bogdanos88 Buna ziua! Acum putin timp am achizitionat o masina si am trecut o la fiscal pe numele Mamei soacre,cu intentia sa o inmatriculez la politie pe numele ... (vezi toată discuția)
proprietar decedat, vanzare autoturism muresan_maria muresan_maria as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie ... (vezi toată discuția)