avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM

Sunt in litigiu cu unitatea angajatoare pentru o mutare abuziva a locului de munca. Am introdus cerere de suspendare a CIM in baza art. 54 Codul muncii. Unitatea are dreptul sa-mi inceteze contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: AdinaSimona , utilizator 12:31, 16 Aprilie 2019
Pe ce motiv sa va inceteze c.i.m. ?
Găsesc ei ceva. De pilda, pentru nerespectarea graficului impus de șeful direct superior. Pentru acea perioada de neprezentare, am acoperire sub forma concediului de odihna și a concediului medical, dar la ei totul e posibil

Cornel Vasile a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce spuneti dvs ar insemna disciplinar care presupune o anumita procedura.
Nu vor sa accepte cererea de suspendare a CIM in baza art 54 Codul muncii. Ma obliga sa ma prezint, altfel ma anunța ca e abatere disciplinara. Ce mai pot face? Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

CO mai aveti ? Daca da, incercati si cu o astfel de cerere.

Alte discuții în legătură

Termenul de preaviz in caz de demisie si folosirea zilelor de co Nicocam Nicocam Buna ziua, in cazul in care in contract se specifica 15 zile calendaristice de preaviz in cazul demisiei, se pot folosi zilele de CO proportional cu zilele ... (vezi toată discuția)
Preaviz nisico nisico Buna seara Intrebare: angajatorul are dreptul sa oblige un angajat sa-si efectueze, pe perioada preavizului, concediul de odihna ramas neefectuat pe anul in ... (vezi toată discuția)
C.o. fara plata -revisal silvia99 silvia99 d.p.d.v al angajatorului- cum se inregistreaza in revisal concediul fara plata? in cazul unei angajate care pleaca in strainatate 2-3 luni multumesc! (vezi toată discuția)