avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

in cazul in care angajatorul refuza sa respecte reglementarile n ce privesc , repauzul saptamanal, orele suplimentare si munca in tura de noapte se poate solicita in instanta si reparatii financiare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 16 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul este obligat, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, sa il despagubeasca pe salariat in situatia in care acesta a suferit un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu sau in legatura cu serviciul.
multumesc va rog daca se poate un articol de lege daca se pote , in acest sens
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
art.253 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata indemnizatie concediu de maternitate un_kopill un_kopill Buna ziua, Angajatorul nu mi-a platit indemnizatia pt concediu de maternitate si cei de la ITM si CNAS mi-au sugerat sa ii dau in judecată. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca-----despagubiri mariusvladut mariusvladut [quot]Buna seara.Va rog frumos sa-mi dati un sfat la urmatoarea problema.Am castigat un proces(litigiu de munca)definitiv si irevocabil.Dupa intrarea in ... (vezi toată discuția)
Sef dat in judecata pt abuz de pozitie ContSters83018 ContSters83018 exista precedente in Romania? poti da pe cineva in judecata direct la un forum international? Merci (vezi toată discuția)