avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Efectul certicatului de handicap...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Efectul certicatului de handicap...

Efectul certicatului de handicap (scutire de impozit pe salarii) se extinde si pe sume calculate conform unor hotarari judecatoresti pentru perioada 2008-2010 ? Certificatul este valabil 2018-2019.
Cel mai recent răspuns: llumy , utilizator 19:40, 22 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Facilitatea scutirii impozit drepturi salariale se aplica strict pentru perioada valabilitatii certificatului de incadrare in grad de handicap
Cum precizati ca certificatul medical are valabilitate 2018-2019 ,,nu beneficiati de facilitatea scutririi impozit drepturi salariale aferent anului 2008-2010
Cum demonstrez asta ? Eu sunt cel care trebuie sa-i platesc. Nu gasesc nimic...Sunt diferente salariale pentru perioada 2008-2010, calculate conf.unor hotarari judecatoresti, certificatul fiind valabil acum la data platii.
Va rog mult !!!!!!!!!!!!!!!!!Nu stiu daca este corect sa nu-i retinem impozit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoana cu handicap arlezyyana arlezyyana Buna ziua! As dori si eu o lamurire cu privire la urmatoarea situatie: tatal meu avea certificat de handicap , fiind scutit de la plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit dividende pentru handicap Costica33 Costica33 Am de incasat pe 11.10.2010 dividende de la Fondul Proprietatea si am inteles azi ca se stopeaza impozit la sursa. Eu am certificat de handicap in grad ... (vezi toată discuția)
Scutire pentru persoane cu handicap de la plata impozitelor si taxelor locale puni puni Buna ziua, as dori sa stiu daca persoanele cu handicap accentuat (nu este specificat gradul doar cod boala F02 cod handicap 6) sunt scutite de la plata ... (vezi toată discuția)