avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contributia financiara a fiecarui sot -importanta la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contributia financiara a fiecarui sot -importanta la partaj?

Suntem in divort si,probabil va urma partajul,sotul meu ridicand tot mai multe pretentii nu se intrevad sanse pt o intelegere amiabila.
Din cei 7 ani de cand suntem casatoriti ,sotul meu a lucrat aprox 3 ani si jumatate,pe parcursul intregii perioade avand rate la un credit ipotecar.
Primul apartament l-am achizitionat avand 1/3 din bani de la parintii mei,iar diferenta de la banca ,dintr-un imprumut pe care l-am facut pe numele nasilor nostri deoarece nu ne-am fi incadrat,sotul meu neavand serviciu la momentul respectiv.
Cum as putea sa demonstrez toate astea in instanta?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:28, 14 Decembrie 2009
:offtopic: Nu redactati mesaje consecutive, editati mesajul anterior. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj lorianca lorianca in partajul cu fostul meu sot mi s-a atribuit apartamentul cu dreptul de sulta in termen de 6 luni, eu nu am acesti bani, pot face credit ipotecar? ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata sulta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati de plata sunt acceptate in instanta pentru plata sultei (mai bine zis avem un apartament cu 3 camere ce ... (vezi toată discuția)
Posibilitate- sulta compensata cu pensia de intretinere savinermia savinermia Exista legal posibilitatea ca,in cazul partajului tatal sa renunte la partea de imobil si sa nu mai plateasca pensie de intretinere minor? -act care se poate ... (vezi toată discuția)