avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Am facut o cesionare a unei promisiuni bilaterale de vanzare cumparare garsoniera , trebuie declarat si platit impozit pe venit ?
Cel mai recent răspuns: Teddy71 , utilizator 22:11, 16 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar daca ati primit bani pentru aceasta cesiune si daca depaseste 12*minimul pe economie.
Am primit bani , si depaseste acest venit ; ce trebuie sa fac pentru a declara acest venit ?
Situatia este in felul urmator : eu am platit rate , iar cesiunea a fost de 3000 Euro + valoarea ratelor , trebuie sa platesc impozit si in acest caz ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare promisiune bilaterala de vanzare cumparare ContSters241137 ContSters241137 Buna ziua! Am urmatoarea problema: am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui apartament ( la un notariat), prin care eu , cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala florin_toma florin_toma Am o speta privind o promisiune bilaterala de vanzare cumparare la notar, problema se pune ca cel care vinde emite alte pretentii nestipulate in contract, si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cedez partile mele sociale tatalui meu Val1977 Val1977 Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns la problema mea Suntem doi asociati si administratori cu drepturi egale la o societate. Vreau sa cedez partile mele ... (vezi toată discuția)