avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acum 10 ani am fost anunțată că am de plată 1000 $ ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acum 10 ani am fost anunțată că am de plată 1000 $ pentru plată internet. Azi am primit o somație de plată pentru 13.700 de lei și o amenințare de executare silită. Ce este de făcut?

Acum 10 ani am fost anuntata ca am folosit cartela de voce pentru internet....dar nu a fost asa și ca am de plătit 1000 de dolari.azi am primit o somatie de plata de 13700 lei și o amenințare de executare silita de la o firma de recuperări în numele firmei de telefonie. Ce este de facut?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:46, 18 Aprilie 2019
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic, nu ii luati in seama.
Abia daca va vor actiona in judecata si primiti citatie de la judecatorie, atunci depuneti intampinare si cereti respingerea cererii pe motivul implinirii termenului de prescriptie. Apelati atunci la un avocat daca va fi cazul.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este somatie de plata transmisa din partea creditorilor? Sau este ordonanta de plata prin instanta?
Somatie de plata de la firma de recuperari.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In cazul asta, puteti astepta sa va actioneze in instanta. Invocati prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrie datorie firma telefonie mobila kinder_doina kinder_doina buna ziua!in 2010 mi s-a comunicat ca de pe o cartela de voce as fi facut cost suplimentar de date,la vremea aceea de 1000 dolari.le-am explicat ca nu aveam sa ... (vezi toată discuția)
Somatia de plata intrerupe cursul prescriptiei ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am observat ca foarte multe firme ce se ocupa cu recuperarea creantelor au un obicei cel putin ciudat. De altfel sunt sigur ca fiecare a trecut ... (vezi toată discuția)
Datorie telekom din 2011 Jwjwj Jwjwj Bună ziua Astăzi am primit o somatic din partea firmei Creditexpress srl cum ca am o datorie de 3.750 Lei pentru o contract telekom din 2011! Menționez ... (vezi toată discuția)