avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna ziua as dorii sa intentez și eu divorțul cu soțul meu și aș avea nevoie de modelul unei cereri.specific că nu avem copii împreună ,nu am locuit la aceiași adresa deoarece el locuiește în Italia iar eu in Romania ,
.motivul divorțului este distanta . El nu vrea să revină în țară
Trebuie sa apelati la un avocat pentru ca divortul cu elemente de extraneitate este mai complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in strainatate (germania) Alinachirita Alinachirita Buna ziua! As dori sa stiu care sunt sansele mele sa am parte de un proces de divort in Germania avand in vede ca in Romania s-a realizat casatoria?? Si ce ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor in italia dupa divort Sylvester007 Sylvester007 Buna ziua, Parintii minorului sunt de acord ca mariajul nu mai poate continua si doresc sa divorteze amiabil, iar minorul sa locuiasca impreuna cu mama sa ... (vezi toată discuția)
Informatii despre divort geany21na geany21na buna ziua. va rog din suflet daca puteti sa imi dati un raspuns . eu sunt casatorita de 8 luni in italia cu uncetatean italian, dar lucrurile nu merg bine si ... (vezi toată discuția)