avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contestatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contestatie

Com pot redacta o contestatie pentru o decizie de impunere anaf esista vreun formular ce trebuie sa scriu
Cel mai recent răspuns: Ionelaalexa , utilizator 15:21, 17 Aprilie 2019
Nu e un formular ci sunt cateva elemente esentiale, alaturi de copii ale unor acte doveditoare atasate, care trebuie sa nu lipseasca din redactare. Cautati modele pe net.

george-neagu a scris:

Nu e un formular ci sunt cateva elemente esentiale, alaturi de copii ale unor acte doveditoare atasate, care trebuie sa nu lipseasca din redactare. Cautati modele pe net.

Multumesc am copii la documentatie nu stiu cum sa formulez contestatia nu am gasit nici un model care sunt elementele esentiale, se fare referire la vreo lege anume am primit o decizie de plata de la Anaf sa platesc contributii la casa de asigurari de sanatate pe anul 2015 la salariul minim pe economie intrucat in anul respectiv am avut un depozit la termen in banca de unde am perceput o dobanda de 130 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de divort romanik romanik Daca vreau sa depun o cerere de divort, trebuie sa mi-o redacteze un avocat? Eu nu cunosc termenii de specialitate care trebuiesc folositi in cerere. Se ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri din straintate profesii libere (201) PNicolae PNicolae Va salut. Am si eu o mica dilema in ceea ce priveste declaratia de venituri din strainatate (201). Stiu ca se percepe un impozit de 21,5% din totalul ... (vezi toată discuția)
Cumpararea fortata a actiunilor si declaratie la anaf janinageorgescu janinageorgescu Buna seara, Ne-am pomenit zilele trecute ca primim fiecare, eu si sotul, prin postas, cate 828 lei fiecare, reprezentand \\"valoarea bruta a actiunilor\\" ... (vezi toată discuția)