avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Primesc stimulent de inserție dacă lucrez pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Primesc stimulent de inserție dacă lucrez pe drepturi de autor?

In momentul de fata lucrez cu contract de munca la o firma și iau stimulentul de inserție. Vreau sa îmi schimb locul de munca și unde plec se lucreaza pe drepturi de autor: mai iau stimulentul de inserție pana face copilul 3 ani.?
La drepturi de autor se plătesc concediile medicale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 17 Aprilie 2019
Da, primiti stimulent daca incasati venituri din drepturi de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire stimulent insertie dya_ioana19 dya_ioana19 În momentul de fata am revenit la locul de munca din CCC și încasez stimulent de inserție. Daca îmi iau o luna de zile de concediu fără plata, când ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la somaj si stimulentul de insertie andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua. In luna mai anul trecut firma la care lucram s-a inchis si am intrat in somaj. Dupa doua saptamani de somaj am intrat in concediu medical fiind ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)